Recenze - Air

13.10.2013 13:55
Název: Air
Autor: Kadokawa Katsura
Žánr: Fantasy - dobrodružný
Hodnocení: (c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková/(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková(c) Obrazky.blog.cz - (c) Kačka Junková
Rok vydání: Manga: 10.8.2004 - 10.2.2006 / Anime: 2005
Počet epizod: 12
Pro: oppening, ending, dojemný příběh
Proti: Kresba, postavy, velká spotřeba smrkacích kapesníčků
 
Příběh:
Yukito Kunisaki přijede do neznámého města, kde je jen pusto, venku ani človíček. Yukito se živí se svou loutkou, kterou ovládá myslí, loutka je po jeho matce, kterou zabili při cestování kvůli tomu, že údajně podle občanů přenášela mor.
Ovšem, dnešní generace moc loutky neberou, Yukito má tím pádem problém se uživit.
Po dlouhém pátrání po městě ho oslovila Misuzu, pozvala ho k nim domů. Její matka nebyla vůbec nadšená, ale po nedlouhém přesvědšování ho u nich nechala pod podmínkou, že bude Misuzu dělat chůvu, neboť vše nestíhá a také, že bude ubytován v garáži bez odmlouvání.
Misuzu později začne napadat ve snech dívka s křídly a tak bude čím dál tím slábnout. A co hůř, Yukito odejde, nechá Misuzu na pospas osudu. Nejhorší však je, že Misuzu stratí paměť a také jí bude chtít zpět do péče její otec. Matka udělá vše proto, aby Misuzu neodcházela a přiměla si na vše vzpomenout.
Co se nakonec stane s Misuzu? Podívejte se na tohle anime.
 
Můj názor:
Brečela jsem, což se tak často nestává. Jediné, co se tomu dá vytknout je kresba, mohla být lepší, ale to věc názoru. :) Dojemnější anime jsem neviděla... A taky docela byla i velká spotřeba smrkacích kapesníčků. Také jedno z mích prvních anime a taky jedno z nejoblíbenějších.
Nejvíc se mi líbilo, že Misuzina matka ho přinutila, aby dělal Misuzu chůvu, u toho jsem se pobavila nejvíce, ale kdo by ne? :)
 
 
 

 

Recnze - Air

c:

Carter | 22.11.2013

Krásná recenze! Možná zkouknu ^^

:)

AikoandSayuri | 14.10.2013

Tohela niem znám je užasný ! *-* pěkná recenze

Přidat nový příspěvek